
Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
Czas obowiązywania: -
Przygotowanie: | |
![]() |
![]() |
Pestki dyni i słonecznika upraż na suchej patelni, | |
![]() |
![]() |
uważając żeby ich nie przypalić. | Przełóż do głębokiej miski. |
![]() |
![]() |
Piteruszkę pozwij na drobniejsze kawałki. | Dodaj oliwę. |
![]() |
![]() |
Dodaj parmezan. | oraz musztardę. Wymieszaj. |
![]() |
![]() |
Skrop sokiem z cytryny. | Zblenduj na gładką pastę. Przypraw pieprzem i solą. |
![]() |
![]() |
Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu, | tak aby był al dente. |
![]() |
|
Ugotowany makaron wymieszaj z przygotowanym pesto. | Przed podaniem posyp startym parmezanem. |
Zobacz inne przepisy z kategorii: | ||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |