Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Reblochon

 

A soft, washed-rind, smear-ripened, round cheese, Reblochon, which is produced in Haute-Savoie, holds an AOC certificate (Appellation d’Origine Contrôlée - Controlled Designation of Origin) guaranteeing both its place of origin and the traditional methods by which it is made. Milk from only three breeds of cow is used: the Abondance, the Montbéliard and the Tarine. Reblochon is an exceptional cheese, with a thin, saffron-yellow rind, a creamy texture, a nutty taste and a unique aroma of fresh grass and Alpine flowers.

GALLERY

RECOMMENDED RECIPES

  • Pasta with olives and roasted tomatoes

    see more
  • Bread with green and black olives

    see more
  • Spaghetti with tomato sauce

    see more

RECOMMENDED PUBLICATIONS

RECOMMENDED ARTICLES