Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Krewetki opłukać. Nadziać na szpadki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek i cytryną. Ułożyć na ruszcie i piec, obracając przez około 10 minut.
Sos: rozpuścić na patelni masło, usmażyć z posiekanym czosnkiem. Dodać musztardę, anchois, sok z cytryny – całość utrzeć. Krewetki posypać natką pietruszki. Podawać z przygotowanym sosem oraz ćwiartkami cytryny.
or search in recipes

Dice the onion into small cubes, fry until golden brown, then add sliced tomatoes, 3 basil leaves and 1 glass of water. Cook over a medium heat until the...
more
Pesto sauce: peel and cut garlic into slices. Mix yogurt with mustard and olive oil and mix in blender with the remaining sauce ingredients and herbs. Season...
more
Peel and chop the apples, drizzle them with lemon juice. Mix the flour, baking powder, sugar, cinnamon, eggs, oil and buttermilk together. Add apples. Put...
more
Pre-heat the oven to 100 ºC. Grease the bottom and sides of a round cake mould (25 cm in diameter) with butter or place parchment paper in the mould. Place...
more
