Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Krewetki z grilla w aromatycznym sosie

A+ A-
print
  • 20 dużych krewetek
  • 100 g masła
  • 5 filecików anchois
  • 2 łyżeczki musztardy
  • natka pietruszki
  • sól
  • mielony pieprz
  • 3 ząbki czosnku
  • oliwa
  • cytryna

Directions:

Krewetki opłukać. Nadziać na szpadki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek i cytryną. Ułożyć na ruszcie i piec, obracając przez około 10 minut. Sos: rozpuścić na patelni masło, usmażyć z posiekanym czosnkiem. Dodać musztardę, anchois, sok z cytryny – całość utrzeć. Krewetki posypać natką pietruszki. Podawać z przygotowanym sosem oraz ćwiartkami cytryny.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Cytryny
  • Czosnek
  • Sól
  • Krewetki
  • Musztarda
  • Masło
  • Natka pietruszki
  • Oliwa
  • Pieprz mielony
  • Anchois
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Lamb Kofta in pita pockets

  • Apple muffins

  • Apple sorbet

  • Fried carp

Also recommended

  • Fusilli with tomato, ricotta and asparagus

    Dice the onion into small cubes, fry until golden brown, then add sliced tomatoes, 3 basil leaves and 1 glass of water. Cook over a medium heat until the...

    more
  • Basil – lemon balm pesto

    Pesto sauce: peel and cut garlic into slices. Mix yogurt with mustard and olive oil and mix in blender with the remaining sauce ingredients and herbs. Season...

    more
  • Apple muffins

    Peel and chop the apples, drizzle them with lemon juice. Mix the flour, baking powder, sugar, cinnamon, eggs, oil and buttermilk together. Add apples. Put...

    more
  • Chocolate coffee cake

    Pre-heat the oven to 100 ºC. Grease the bottom and sides of a round cake mould (25 cm in diameter) with butter or place parchment paper in the mould. Place...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • W świecie przystawek

    W kuchni europejskiej dobrze...

    see more
  • Jak przygotować deskę...

    Wymyślona i spopularyzowana przez...

    see more