Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Zmiksować listki mięty z 2 łyżkami oliwy, kostką lodu, solą i pieprzem. Umyć, poszatkować i szybko zgrillować warzywa. W brytfannie ułożyć warstwy z cienkich plastrów sera rabiola i warzyw, przykryć bułką tartą i odrobiną oliwy. Piec przez 10 minut w temperaturze 180 °C. Podawać z pesto miętowym.
or search in recipes
Wrap beef tenderloin slices with kitchen foil and beat with a tenderizer to make them as thin as possible. Take off the upper layer of the foil and put the...
moreCook the pasta al dente, drain and put back in the hot pot. Mix the cream, eggs and nutmeg together, add soft Gorgonzola and mix again. Pour in the mixture...
moreMix grapefruit juice with ice and peppermint syrup in a shaker. Insert mint sprigs into a tall glass and pour in the mixture. Fill up the glass with...
moreClean baby potatoes under running water and cook it in its entirety. Cut into halves, cucumber and radish into thick slices. Add lamb's lettuce and chopped...
more