Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
A soft, washed-rind cheese with a fat content of at least 45%, Livarot is ripened with a red bacterial flora. Produced solely in the Pays d’Auge, the birthplace of Camembert, a wheel will weigh between 350 and 500 g, depending upon its size. Livarot is aged for a month in a damp cellar, where it is ‘washed’ and turned several times. Beneath the reddish-orange rind lies a supple, golden yellow pâte with a pungent, earthy aroma. Gourmets prefer their Livarot well ripened, since this further enhances its full flavour.
Poznaj 122 inspirujące przepisy na bezglutowe ciasta, smakowite mięsa i sałatki dla wybrednych.
zobacz więcej