Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Białka ubić ze szczyptą soli. W drugiej misce ubić żółtka z cukrem na jasnożółta masę, dodać mąkę i proszek do pieczenia. Do masy z żółtkami powoli dodać ubite białka – najlepiej przekładając je delikatnie łyżką, aby nie straciły puszystości. Następnie wlać całość do nasmarowanych masłem i obsypanych mąką foremek. Na koniec wrzucić wiśnie i włożyć całość do piekarnika. Piec około 10 – 15 minut w temperaturze 180 °C.
or search in recipes
Tzatziki: Grate the cucumber, mix with yogurt, chopped onion and garlic. Season with a table spoon of lemon juice and herbs to taste. Dice the lamb into...
moreFry chopped onion and crushed garlic. Add minced meat and spices. Fry. Carefully cut of legs from mushrooms. You can chop them and add to the stuffing. Fill...
morePlace beef, vegetables for broth and spices into large pot and cover with water, bring to boil and leave to simmer for 2-3 hours, until the broth is rich and...
morePour water 1 cm above the level of couscous, season with salt and let stand, covered, occasionally stirring. Cut olives into slices. Avocado and cucumber...
more