Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Pokroić cebulę – w plasterki, młode cebulki/szalotki i czosnek – w drobne kawałki, chilli – w paseczki. Również w niewielkie kawałki pokroić mięso, posypać solą i pieprzem. Na patelni/woku wlać olej i podsmażyć orzechy. Przesypać do miski. Pokrojoną cebulę, czosnek a następnie – chilli, wrzucić na pozostały po orzechach tłuszcz i krótko smażyć. Dodać mięso, a po chwili szalotki, sos sojowy i sos pomidorowy. Lekko wymieszać. Na koniec wrzucić orzechy, doprawić szczyptą cukru. Podawać z ryżem, posypać zieloną pietruszką.
or search in recipes
Chop onion, the peppers cut into larger pieces. Stir-fry vegetables in olive oil with coriander, season and baste with broth. Add couscous. Cook for 5...
moreFry chopped onion and crushed garlic. Add minced meat and spices. Fry. Carefully cut of legs from mushrooms. You can chop them and add to the stuffing. Fill...
moreSoak the dried tomatoes in oil or hot water for a few minutes. Wash and dry the lettuce and cabbage leaves. Cut the cabbage into thin slices and mix with...
moreMix the minced meat with garammasala. Shape into small Kofta, grill on a grill pan for a few minutes. At the end sprinkle meat with honey in order to...
more