Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Pokroić cebulę – w plasterki, młode cebulki/szalotki i czosnek – w drobne kawałki, chilli – w paseczki. Również w niewielkie kawałki pokroić mięso, posypać solą i pieprzem. Na patelni/woku wlać olej i podsmażyć orzechy. Przesypać do miski. Pokrojoną cebulę, czosnek a następnie – chilli, wrzucić na pozostały po orzechach tłuszcz i krótko smażyć. Dodać mięso, a po chwili szalotki, sos sojowy i sos pomidorowy. Lekko wymieszać. Na koniec wrzucić orzechy, doprawić szczyptą cukru. Podawać z ryżem, posypać zieloną pietruszką.
or search in recipes
In a bowl, toss all dry ingredients together: flour, baking powder, salt and grated Parmesan. Lightly whisk the eggs with milk and melted butter and add to...
moreCook the spinach in salted water for 3 minutes, then cool in cold water. Wash the other vegetables, cut them and toss together with other ingredients. Add...
moreDice the short loin into 1.5 cm cubes and coat in spices: salt, pepper, ground coriander, ground cumin. Bake the peppers in the oven until the skin gets...
moreChop onion, the peppers cut into larger pieces. Stir-fry vegetables in olive oil with coriander, season and baste with broth. Add couscous. Cook for 5...
more