Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Champion hamburgers

A+ A-
drukuj
  • ½ kg minced beef
  • 2 tablespoons dried oregano
  • 1 tbsp red chilli powder
  • egg
  • 2 teaspoons salt
  • pepper

Sposób przyrządzania:

To serve with: tomato, lettuce, pickled cucumber, mayonnaise, ketchup, mustard, cheese etc. Mix meat with egg, salt, pepper, oregano, chilli and form a flat burgers - bake in a pan for 10 minutes until brown. Toast the buns and fill with your favorite ingredients and hamburgers.

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Lettuce
  • Mustard
  • Oregano
  • Salt
  • Tomatoes
  • Beef tenderloin
  • Black pepper
  • Chili pepper
  • Cucumber
  • Eggs

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Mango sticky rice

  • Szparagi z szynką w sosie beszamelowym

  • Salsa meksykańska

  • Polędwiczki cielęce w sosie żurawinowym

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Babeczki czekoladowo – owocowe

    Ze składników ciasta wyrobić gładką, jednolitą masę, schować ją do lodówki na około godzinę. Następnie rozwałkować ciasto, wyciąć koła...

    więcej
  • Tarta ze szparagami, pomidorami i serem ricotta

    Aby móc delektować się smakiem szparagowej tarty, najpierw należy rozłożyć w formie ciasto, nakłuć je widelcem, posmarować białkiem i zawinąć na...

    więcej
  • Jaja sadzone ze szparagami i szynką parmeńską

    Szparagi umyć, odciąć twarde końcówki, ugotować na wodzie (mała ilość) lub na parze. Ugotowane szparagi odcedzić, polać rozgrzanym masłem z...

    więcej
  • Spaghetti

    Podsmażyć czosnek na oliwie i dodać mieloną wołowinę. Dodać sos pomidorowy i makaron ugotowany wg. ulotki:...

    więcej