Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

TASTE ACADEMY

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Spaghetti with tomato sauce

A+ A-
drukuj
  • 1 box of spaghetti pasta
  • ½ package of tomato pulp
  • olives
  • grated Parmesan cheese
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • fresh herbs: parsley, basil, coriander

Sposób przyrządzania:

Heat tomato pulp in a pot. Cook the pasta in plenty of water for 5-6 minutes. When al dente, drain and put in the pot again. Add the sauce, olive oil and chopped olives and toss all ingredients together. Drizzle with soy sauce and sprinkle with fresh herbs (parsley tops, basil, coriander). Top with grated Parmesan.

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Olive oil
  • Olives
  • Parsley
  • Parmesan cheese
  • Soy sauce
  • Spaghetti pasta
  • Basil
  • Can of tomatoes
  • Coriander
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Steak T-bone z pure z batatów z syropem klonowym i szczypiorkiem

  • Burger z jajkiem i szparagami

  • Ptysie

  • Pucharowe hamburgery

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Tuńczyk na ciepło w suszonych pomidorach

    Pomidory suszone (lub koktajlowe), czosnek i oliwki podsmażyć na oliwie. Dodać tuńczyka i podsmażać przez kilka minut. Smacznego!

    więcej
  • Stek z kolorowym pieprzem

    Pieprz utrzyj w moździerzu na grubo, natrzyj steki z obu stron i odstaw na pół godziny w temperaturze pokojowej. Przed grillowaniem natrzyj steki oliwą z...

    więcej
  • Wołowina po wiedeńsku

    Cebulę pokroić kawałki, podpiec. Mięso pokroić w plastry i gotować około 2 godzin pod przykryciem, razem z cebulą i przyprawami, w 2 l osolonej wody....

    więcej
  • Pesto bazyliowo melisowe

    Sos pesto: czosnek obrać i pokroić w plasterki. Jogurt wymieszać z musztardą oraz oliwą i zmiksować blenderem lub utrzeć z pozostałymi składnikami...

    więcej