Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Rybę oczyścić, odciąć głowę, płetwy i ogon, resztę pokroić na dzwonka i skropić sokiem z cytryny. Włoszczyznę obrać, opłukać i zalać 1,5 l wody, dodać głowę, płetwy i ogon ryby oraz przyprawy i gotować 30 minut. Do wywaru dodać pozostałą rybę i gotować kolejne 30 minut na małym ogniu. Dzwonka wyjąć z wywaru i delikatnie oczyścić z ości. Wywar przecedzić, odparować i doprawić. Rybę i warzywa ułożyć na półmisku, zalać wywarem i ostawić do zastygnięcia.
or search in recipes
To serve with: tomato, lettuce, pickled cucumber, mayonnaise, ketchup, mustard, cheese etc. Mix meat with egg, salt, pepper, oregano, chilli and form a flat...
moreWash the vegetables. Dice the eggplant and the zucchini into Pizzicotti cheese-sized cube and sauté with some olive oil and a dash of salt and pepper....
morePour hot water over peaches and peel them, cut into pieces. Put fruit into a deep bowl, pour cold milk and cream, lemon juice, add sugar for taste. Mix all...
moreWash the shrimps thoroughly. Put them on skewers, season with salt and pepper to taste, drizzle with olive oil and lemon juice. Place on the grill and roast,...
more