Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Łosoś z brokułami

A+ A-
drukuj
  • łosoś wędzony 120g
  • brokuł 200g
  • oliwa 10g

Sposób przyrządzania:

Brokuły ugotować na parze, wrzucić razem z łososiem na rozgrzaną patelnię. Smacznego!

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Brokuły
  • Łosoś wędzony
  • Oliwa
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Panini z pieczoną papryką i cukinią

  • Brushetta salsa

  • Zupa z ciecierzycą

  • Stek Mignon

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Trifle z kremem dyniowym

    Przygotować wysokie szklanki. W misce pokruszyć biszkopty i wymieszać ze stopionym masłem. Podzielić masę biszkoptową na 4-6 porcji i wyłożyć nią...

    więcej
  • Halibut z brokułami i grzybami leśnymi

    Rybę przyprawić solą i pieprzem, smażyć na odrobinie oliwy z obu stron przez 5 minut. Następnie wstawić na ok. 5 - 10 minut do lekko nagrzanego (ok....

    więcej
  • Burek z serem

    Mąkę, sól oraz wodę wymieszać, wyrobić ciasto do uzyskania efektu miękkości i elastyczności, uformować je w kulę i odłożyć na około pół...

    więcej
  • Sernik

    Dokładnie pokruszone herbatniki połączyć z roztopionym masłem. Tą masą dokładnie i ściśle wypełnić formę wyłożoną folią aluminiową....

    więcej