Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Ugotować ziemniaki al dente. na głębokiej patelni lub w woku podgrzać sos beszamelowy na umiarkowanym ogniu. Szynkę gotowaną pokroić w drobne kostki i dodać do sosu beszamelowego. Wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji. W żaroodpornej misie wyłożyć ziemniaki. polać jedną warstwą sosu z szynką. Dodać kolejną warstwę ziemniaków i znowu polać sosem. Ostatnia warstwę sosu posypać starym parmezanem. Zapiekać w piekarniku przez ok 30 min. w temp. 180 C. po tym czasie ostudzić i podawać jeszcze ciepłe lub gorące, wg uznania.
or search in recipes
Wash the vegetables. Dice the eggplant and the zucchini into Pizzicotti cheese-sized cube and sauté with some olive oil and a dash of salt and pepper....
moreMix cream cheese with chopped capers, salt, pepper and olive oil. Put the cheese stuffing on the slices of ham and roll gently. Peel melon and cut it into...
moreCook potatoes and carrot for 10 minutes. Cut into thick slices. Season fish with salt and pepper, sprinkle with lemon juice and oil. Put vegetables in the...
moreWash the lettuce thoroughly, tear into bite-size pieces and pun in a bowl. Dice the meat and chop the celery in small pieces. Toss with meat and put in the...
more